PSZICHOLÓGUS

Káplár Éva Krisztina

Több mint 20 éve az emberek /magamat is beleértve/ pszichéjével, test-lelki gyógyulásával foglalkozom.

Fiatal felnőttként csak szexuálpszichológiával foglalkoztam, később úgy éreztem a pár és a  családterápia szükséges eszköze lett a munkámnak.

Gyerekpszichológia mindig is érdekelt, van három gyermekem. Felvilágosításokat, interaktív foglalkozásokat tartottam intézményekben ahol, a kamaszoktól sok olyan kérdést kaptam ami sarkalt, hogy még fejleszem magam.

Szomatopszichológia magával ragadott , sok döbbenetes gyógyulást, fogyást,átváltozást tapasztaltam.Mélységeibe egy családi tragédia miatt ástam magam bele.

Neurofeedback adott egy olyan segítséget a betegégeknél, hogy gyógyszer nélkül vagy kevesebb gyógyszeres kezeléssel eredményeket érjünk el.

Kedvencem mindig is a csoportterápia volt az egyetem első évétől drámázom.Előszőr pszichodráma, később szomatodráma lett az egyik hobbim és munkám egyben.

Alpakák nyugodt, kiegyensúlyozott életet élnek, nem jól tűrik a stresszt.Gyapjuk kivételesen puha, jó érzés megérinteni és egy kellemes rezgést bocsátanak ki magukból ami segít, hogy békébe legyünk mi magunk is.

küldetés

Békés, kis farmot létrehozni ebben a rohanó világba, egy hely ahol a természet, és az ember boldog, nyugodt együttlétre talál.

Álom

Farmunk önellátó és független legyen, állataink szépen nevelkedjenek.Ide érkező emberek elégedettek legyenek, csendet, megnyugvást találjanak.

értékek

  • kiváló tenyészállatok
  • szakértelem
  • szeretet