Szolgáltatások

HALLOWEEENI TÖKFARAGÁS

Tökfaragás látogatással vagy sétával 5.000-6.000 forintig

Egyéb költségek: Tököt hozhattok magatokkal vagy vásárolhattok tőlünk is.


Séta alpakával

Alpaka séta 1 óra a csodálatos Balatonfelvidéken, kilátás a Balatonra. Évszaknak megfelelő ruházat szükséges, mert erdőn, mezőn barangolunk az állatokkal.Mosdók sajnos nincsenek ezeken az útvonalakon.Beszélgetünk az alpakáról, tenyésztésről, gyajáról, simogatás, ismerkedés és nyugodtan lehet kérdezni.Csemegét mi adunk amivel az állatokat etetheted.

Várunk Szeretettel!

séta alpakával+beszélgetés egy szakemberrel

Séta 1 óra egyedül , párban (1,5 óra )velünk (én és egy alpaka) és a téma amit hoztál.(Természetesen igényszerint tudunk hosszabb időt is megbeszélni.)Leginkább coachinghoz tudom hasonlítani, sétálunk és beszélgetünk egy általad hozott témáról, ami téged jelen pillanatban foglalkoztat.Beszélgetés nem pszichoterápia. Amit haza viszel: rálátást az adott feladatra, megértés, felismerés, megoldások, jóleső fáradtság:)

Válaszok benned születnek , én csak kísérlek ezen az úton.

Alpaka asszisztált terápia

Az állatokkal való foglalkozás, gondozás elősegíti a pszichés betegségek gyógyulását, javulását, szinten tartását.Az alpaka megjelenése és természete miatt is alkalmas erre a célra.Jelentős a figyelem, a gondolkodás és a motiváció fejlődése, az önbizalom erősödése, a depresszív,szorongó érzések csökkenése, az életöröm megnövekedése.Szociális javulás is tapasztalható  pl. társas érintkezés minősége az alpakával, a terapeutával.A társakkal való együttműködésre is hatással van.Foglalkozás 1-1,5 óra

Örömmel várunk mindenkit!

Mikor vagyunk nyitva?

Csak bejelentkezésre lehet jönni hozzánk. Állataink nyugalma és a látogatókra fordított teljes figyelem miatt szükséges.

lehet-e saját alpakám?

Igen,lehet.Szívesen ajánlunk tenyészetet, hobbi állatot is. Bértartásban tudjuk gondját viselni az állatodat.Ez egyéni megállapodás szerint.

Bértartás

6 hektár legelőnkön, a csodálatos Balaton felvidéken.Szeretettel,szakértelemmel, gondozzuk a nálunk tartott alpakádat.Bármikor meglátogathatod, ha elfoglalt vagy akkor ellátjul őt.Alpaka csordában élő állat ezért egyedül nem tartható és mivel többen kérdeztétek, igen nálunk még van szabad hely. Fű,legelő, zárt területen!

Beszélgetés és terápia közötti különbség?

Beszélgetés: nem pszichoterápia, egészséges emberek életében is vannak nehézségek, megoldandó feladatok, akadályok. Ezeket átbeszélve, körül járva, a kérdésekre válaszok születnek és megoldás is hamarabb eljön.

mozgássérültek, fogyatékkal élők

Arra törekszünk,hogy akadálymentesek legyünk, ez még csak részben megoldott. Ha szeretnél jönni,hívj és megoldjuk!

kutyával látogató-e a farm?

Mivel az alpaka eléggé félénk állat és a stressz kihat egészségére, így arra kérünk, hogy kedvenceiteket ne hozzátok magatokkal.