GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mikor vagyunk nyitva?

Hétfő kivételével az év minden napján látogatható a farm. Viszont csak előre bejelentkezett látogatókat tudunk fogadni. Állataink nyugalma és a látogatókra fordított teljes figyelem érdekében kérünk mindig jelentkezz be az IDŐPONTFOGLALÁS fülön. 

Az időpontfoglalás után kapott e-mail miért jelenti azt, hogy várj még egy e-mailt?

A farm szolgáltatásai összeszervezést igényelnek, ezért az időpontfoglalásodat mindeképpen meg kell erősítenünk egy 2. e-mailben.

Mindenképpen 24 órával előre foglalj. Ekkor kapsz egy automatikus választ arról, hogy rendszerünk rögzítette a foglalásodat. Ezután kapsz egy megerősítő e-mailt, hogy foglalásod rendben van és várunk, hiszen a nyári időszakban több foglalkozást is tartunk, illetve az időjárás is befolyásolhatja az aznapi látogatásokat. Minden esetben szólunk, ha nem jó nekünk az időpont és keresünk számodra egy közös másik lehetőséget.

HA 24 órán belül szeretnél foglalni, érdeklődj telefonon – + 36 30 9646 707 – mivel a foglalásokat csak reggel és este tudom megnézni.

Mindenkit kérek, hogy a kapunkban állva ne foglaljon! Ha itt vagy telefonálj és ha nincs nálam senki felveszem és egyeztetünk.

Hol tudok parkolni?

Parkolás a farmon belül lehetséges. Érkezésedkor a kapuban találkozunk a megbeszélt időpontban és beengedlek autóval, biciklivel vagy amivel érkeztél. Kérlek, NE parkoljatok a szomszédok kertjébe, kocsibejárójába, hiszen ti sem örülnétek, ha mások nálatok parkolnának. Köszönöm a megértést!

Miért nem veszem csöng ki a telefon?

Sajnos nem mindig van nálunk megfelelő térerő, hiszen a hegyen vagyunk. Amikor hívsz és nem érsz el minket, nem vagyunk kikapcsolva, csak itt hol van hol nincs térerő. Keress újra, ha kicsöng, igyekszem mindenkit visszahívni.

Mi a különbség a coaching és a terápia között?

A coaching során beszélgetünk, hiszen az egészséges emberek életében is vannak nehézségek, megoldandó feladatok, akadályok. Ezekről beszélgetünk, körüljárjuk a hozott témát. Kérdéseidre önmagadban kaphatsz választ. A terápia alatt sokkal mélyebben keressük a problémák okát és megoldásukat.

Mozgássérültek, illetve fogyatékkal élők számára alkalmas-e a farm látogatása?

Mindenképpen! Arra törekszünk,hogy akadálymentesek legyünk, azonban ez még csak részben megoldott. Amennyiben szeretnél jönni, hívj telefonon és megoldjuk!

Kutyával látogatható a farm?

Az alpaka eléggé félénk állat és mindennemű stressz kihat az egészségére, így arra kérünk Benneteket, hogy kedvenceiteket ne hozzátok magatokkal.

Lehet saját alpakám?

Természetesen lehet. Szívesen ajánlunk tenyészetet, vagy akár hobbi állatot is. Bértartásban mi is gondját tudjuk viselni  állatodnak. Részletekért keress minket!

Hogy működik a bértartás?

Bártartást vállalunk 6 hektár zárt területű legelőnkön, a csodálatos Balaton-felvidéken. Szeretettel és szakértelemmel gondozzuk a nálunk tartott alpakádat, akit bármikor meglátogathatsz. Az alpaka csordában élő állat ezért egyedül nem javasoljuk tartását azonban nálunk még van szabad hely. Részletekért keress minket!