SZOLGÁLTATÁSOK

SÉTA ALPAKÁVAL

1 óra séta a csodálatos Balaton-felvidéken, kilátással a Balatonra. Évszaknak megfelelő ruházat szükséges, mert erdőn, mezőn barangolunk az állatokkal. Beszélgetünk az alpakáról, a gyapja felhasználásáról és a tenyésztésről is. Simogatási és ismerkedési lehetőség az alpakákkal. Csemegét mi adunk, amivel etetheted őket. Leülési lehetőség és mosdók  sajnos nincsenek ezeken az útvonalakon.

Minden sétával segítesz egy jó ügyet, ugyanis ezek által egy sérült gyermek terápiáját támogatod!

18 000 ft/1-4 főig

COACHING ALPAKÁVAL

Az 1 órás séta történhet egyedül vagy párban – utóbbi esetben 1,5 óra – velünk – Évával és egy alpakával -, a témát te hozod. (Igény szerint lehetőség van hosszabb idejű beszélgetésre is.) Ez a beszélgetés nem pszichoterápia, séta közben beszélgetünk egy általad hozott témáról, ami téged jelen pillanatban foglalkoztat. Amit haza viszel, az rálátás az adott feladatra, megértés, felismerés, megoldások és jóleső fáradtság. Válaszok benned születnek, én csak kísérlek ezen az úton.

20 000 ft/fő

TERÁPIA ALPAKÁVAL

Az állatokkal való foglalkozás, gondozás elősegíti a pszichés betegségek gyógyulását, javulását, illetve szinten tartását. Az alpaka megjelenése és természete miatt is alkalmas erre a célra. Jelenléte során jelentős a figyelem, a gondolkodás és a motiváció fejlődése, az önbizalom erősödése, a depresszív, szorongó érzések csökkenése, az életöröm megnövekedése. A terápia során szociális javulás is tapasztalható  pl. társas érintkezés minősége az alpakával, illetve a terapeutával. A társakkal való együttműködésre is jó hatással van. A foglalkozás időtartama 1-1,5 óra. Bejelentkezés a +36 30 9646 707-es telefonszámon.

20 000 ft/fő

FARMLÁTOGATÁS

Az 1 órás látogatás során betekinthetünk a farm és az állatok mindennapjaiba. Az alpakákat jutalom falattal lehet etetni, amit mi biztosítunk.

4000 ft/fő

PIKNIK AZ ALPAKA FARMON

Saját piknikes kosár vagy hozzánk rendelt helyi termelőktől érkező ételek elfogyasztása a farmon, 1,5 órán keresztül. Piknik takarón vagy asztalnál, a szabadban érdeklődő kedves állatok között tölthetitek az időt. Minden van, ami a természetben megtalálható ennek a maga bájával és kellemetlenségeivel együtt (szúnyogra, kullancsra érdemes készülni). 

Helyi termelői kosarak rendelésről telefonon szükséges előre egyeztetni.

20 000 ft/1-4 fő, az ár nem tartalmazza az ételek árát

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha szívesen ajándékoznál élményt szeretteidnek, barátaidnak, akkor remek választás számodra utalványunk, amit 1 órás alpaka sétára válthat be a megajándékozott.

Az utalványt e-mailben az alpakabalaton@gmail.com címen kérheted.

 

rövid látogatás az alpaka farmon